DJ_Xelion 1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam Serdecznie.. Otóż chciałbym Wam zaprezentować mój remiks. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Remiks? Chyba źle to określiłeś, bo czego niby to jest remiks? Dobry Hardcore nie jest zły <3 Chyba Kick troszkę zbyt softowy :DJednak bardzo ładne wykonanie :)Szanuje ludzi, którzy potrafią wtopić, że tak to ujmę, wokal w piosenkę. W moich trackach wygląda to zawsze strasznie ^^ Pozdrawiam i zapraszam do siebie, link w opisie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ciągła linia basu o_O Master leży Melo ładne za to, wpada w ucho ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 nie dobijaj chłopaka diglet, ja sie powstrzymałem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 no całkiem całkiem ; d da sie słuchac ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi