Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nick na forum: Siwy Wiek: 17 Staż na Forum: 1,5 roku Znajomość Regulaminów: bardzo dobra Czas jaki możesz poświecić na forum: Tyle ile teraz siedze, czyli 4h ++ Znajomość funkcji Moderatora: bardzo dobra Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Triplen zrezygnował, a mi sie cały czas nie chce zgłaszać postów.. Poza tym miałem już modka, i dobrze mi szło. A chyba pomocy trzeba, jak rekrutacja stoi otwarta 2x sie należy (jeżeli ktoś pamięta moją wpadke) Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: serwery - tak, forum - nie, myśle że jest dobrze tyle żeby wprowadzić małą zmiane (damian podsunął ostatnio pomysł) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jestem na tak należy ci sie modek i kolejna szansa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jestem na TAK+ Dłuuugo i często na forum+ Wiek+ Aktywny+ Zna się na moderowaniuJest jedną z najbardziej odpowiednich osób na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 +Staż na forum +Miałeś modka +BARDZO dużo siedzisz na forum o czym świadczy liczba postów i godzin. +Wiek +Pracowity Sądzę że można dać ci szanse. Lecz już masz trochę roboty z Ub ale jak nowi dojdą to myślę że na modka będzię więcej czasuCzyli jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Siwy to "dobra dusza" na forum Popieram Chlopa w 100% Ogarnia UB elegancko Modka na lajcie tez ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jestem na tak gość nadaje się w 100% na stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja jestem jak najbardziej na Tak. Ogarniety gościu oraz zawsze pomocny, dużo siedzi na forum taki nasz classicowy no - life ale coż . Regulamin ogarnie na 100%. Dużo razy widzialem jak zglaszał posty do modków na sb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Również jestem na Tak Siwy jest aktywny, kulturalny, pomocny, długo z nami, podanie przekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko, nie mogę Ci nic zarzucić, wymagania spełnione, Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Miałeś już moderatora i wiesz o co chodzi. Myślę, że można Ci zaufać i powierzyć to stanowisko. Dużo czasu spędzasz dziennie na forum, więc często będziesz do dyspozycji. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dla mnie to jest na ten moment osoba, która jak najbardziej powinnać przyjąć te funkcje ;>. Nie wspominając o wymaganiach i doświadczeniu, dochodzi bycie pomocnym, kultura, taki naturalny jest po prostu ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Niech Ci będzie ;p zasługujesz na 2 szanse, tymrazem nie daj ciała ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi