zaminowany15 5 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 1. Nick: Dr.Katana2. Imię: Łukasz3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 65. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Aktualnie nie7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Dr.Katana/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Powody dla których miałbym zostać adminem ? Mam doświadczenie w pełnieniu tej funkcji, zawsze staram się trzymać ład i porządek na serwerze, jestem odpowiedzialny itd. Poza tym.. Dużo cheatów, brak adminów to chyba najlepszy powód.. Admin przeważnie pojawia się w godzinach wieczornych, czyli trochę późno i też nie codziennie.. Jeśli chodzi o wymagania, ciężko spełnić niektóre przez ilość cheaterów na serwerze, z którymi nie gra się zbyt dobrze.. Jeśli to się zmieni spełnię wszystkie wymogi. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-5h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od 13 weekend wcześniej12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak wiele razy Wiem, że są małe szansę na akceptację tego podania, ale może założyciel sieci ogarnie tych nie robów(nie mówię o wszystkich) którzy aktualnie reprezentują serwer. Pozdrawiam.. PEACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Popracuj nad amx Znajdź swój gt Zapraszamy za tydzień http://forum.cs-classic.pl/topic/19262-wywiad-z-adminem-pride/#entry112446 Składam podanie nie umiem znaleźć GT Up masz poradnik jak znaleźć GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Może mucha albo krypton dadzą ci szanse, wykazania się (okres próbny) bo masz tylko 6h http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=Dr.Katana&Search=Search Ale ładnie zgłaszasz cheatów na forum, więc może dadzą ci próbnego Podanie; godziny, i składki brakuje, więc nadrób. Składka - premka/VIP, 11.07SMS, czy na pol przelew Prócz tego to wszystko ładnie, wiec małe tak na okres probny, ale składke musisz zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaminowany15 5 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jeśli mogę coś dodać, składkę zapłacę, ale po wypłacie na chwilę obecną nie mam środków, co do godziny to nadrobię, jeśli zmniejszy się liczba odpałów, bo gra się nudzi z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 na nie -brak gt -słaba znajomość amx -jakoś nie przekonuje mnie twoje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjmę Cie ale nadrób godziny na serwerze i pokaż,że Ci zalezy.Na razie na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi