Ania :D 1 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Siemka , jest taki problem , ponieważ gdy wchodzę rano na serwer ( 11:00 ) biega pełno cheatów i wszyscy gracze skarżą się , że tyle adminów , a żaden nie wchodzi. Chciałabym jakiś kontakt Skype bo GG nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Większość adminów jest w pracy, z tego co pamiętam Hardwell jeszcze na razie siedzi w domu (coś chyba z nogą - mogę się mylić), kontakt do niego masz w jego profilu http://forum.cs-classic.pl/user/9397-hardwell/ (można zawsze napisać na PW) I to co najważniejsze, lepiej namawiać graczy do składania podania, bo wiem że rano gra dużo osób "starszych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 z tego co wiem to ja jestem od rana bo prace stracilem wiec nie wiem w czym problem siedze calymi dniami teraz , robie co w mojej mocy a nawet dzis w nocy sie brzebudzlem zapalilem papierosa i tak z ciekawosci zajrzalem na sewer i 2och zbanowalem i poszedlem dalej spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak jak powiedzial Karol - w tej chwili nie jestem zdolny do pracy. Mozna wyslac pw, a dla zaiteresowanych moge podac fb dla lepszej komunikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi