Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 1. Nick: Gemciu2. Imię: Tomasz3. Wiek: 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7,5/105. Mikrofon(Tak/Nie)Bez mutacji = Morda na kłódkę6. Składka(Tak/Nie):Oczywiście7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Gemciu/193.33.176.143:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Ponieważ na serwerze jest mało adminów a gracze skracają wchodzą na txt robią ducha posiadają wspomagacze na DR niedozwolone skrypty a ja mam doświadczenie w sprawach Deathrun'a9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie mam obecnie środków na steam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Narazie poświęcam do godziny ale skoro miałbym być adminem to muszę poświęcić od 2h i postaram się to zrobić11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Od 14 jestem12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiście Wymagania: Ukończone 15 lat - Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu - Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + @edit już panno Ilonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Panie Redaktorze kłódka* xd. Ostatnio często widzę na serwerze, ogarnięty, zna regulamin. Jestem na tak, a na wiek można przymknąć oko, bo jeden rok w te czy w tamtą ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jestem na tak. -Spełnił kryteria -Prawilny młodzian z tego co zdążyłem zauważyć -Dobrze mi się z nim dogaduje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Też jestem na tak, ale wszędzie składasz te podania, to trochę irytuje ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No właśnie manson pchasz się jak kolega fresh gdzie jest rekrutacja ON Ale tu "pasujesz" tak, wymagania i myślę że nocki również będziesz grał bo czasem sa problemy Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Co do nocek, to nikt Cię nie popędza, rzecz jasna dlatego, że masz 14 lat więc w Twoim przypadku będzie to trudne.Nie pogrywam już często na tym serwerze, ale wchodząc rekreacyjnie widzę Cię zawsze, dodatnio spełniasz wymagania, jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gram sporo na dr i widzę -Miła osoba + -Chęc do gry i rozwijanie serwera + -Nie obrażanie graczy + Wiek + xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 na tak -godziny na forum -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Przyjęty na okres próbny.Zobaczymy czy się sprawdzisz.Pisz do mnie na PW w sprawie składki i admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi