vexioN 0 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam ! A więc z dniem 29.10.2012 zostały wgrane moje modyfikacje na serwer, co chcielibyście jeszcze nowego? Coś ode mnie : [hide]*Knife MOD - Normalny,Nowy,Bez noża[/hide] [hide]*Nocny EXP - EXP o wyznaczonych godzinach[/hide] [hide]*Nowy TT - Jeżeli TT wyjdzie daje wybranego gracza z CT[/hide] *Menu - Dało by wam szybsze korzystanie z serwera *Nocny RESP - Respawn o wyznaczonych godzinach, dla vipa 0 czekania,normal 8 sekund *Nowy RS - Nowa muzyczka edit by me. *Nowe SOUNDY - Nowe odgłosy po zdobyciu poziomu itp... *System Zyc - komenda (/respawn) daje nam menu czy (Użyj życie,Kup Zycie), ilość żyć byłoby pokazane Posiadam więcej pomysłów, ale dajcie coś od siebie , będzie to aktualizacja do [v3.0] Edit - 31.10.2012 Co chcielibyście dodać / usunąć z serwera ? Aktualizacja [v3.0] - Już niedługo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Proponuje dodać taką pakę, co odmierza czas, wtedy wiadomo, kto jest rekordzistą, no i nie ma bugów z kolejką ^^Więcej perków ciekawych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgadzam się wyżej z Matim. Paka jak najbardziej by się przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 vexioN Super masz Pifffkooo ja nie wiem co bym dodal wiecej ;DD chyba all jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nigers :*PL 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Mati., to wgl nie jest potrzebne ,gdyż jest ten kwadrat Lecz jak by kwadrat się zbugował to i paka by się przydała bo na niektórych mapach nie ma kwadrata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zamieniłem ten kwadrat na pakę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Proponuję też wgrać z 30 map, a nawet więcej, ciekawie by było, a nie w kółko "vote" (arctic, astro, 2010, bieber, projetocs).Są takie mapy jak bhopz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nom mati ma racje ... ;/ co chwile tylko arktik astro i biber klapa grac co chwile ta sama mape ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 To pisz temat z mapami i linkami do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meko. 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 no to co napisał mati i skilled, ciągle arctic, astro, bieber i ten projetocs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk;) 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 i o to chodziło wreszcie coś nowego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 To może jeszcze taki mały dodatek. Trail jest to różnokolorowe pasmo ciągnące się za graczem. Ja bym proponował z 30-40 kolorów w czym takie jak: silver, chocolate, yellow, brown, blue... Aktywuje je się za pomocą napisania na czacie (y) np. trail green, lub też trail 3 green, (nie wiem do końca co to ta liczba ale mam pewne przypuszczenia że ta cyfra oznacza ilość rund, przez które dany kolor się utrzymuje). Ułatwiłoby to pracę adminów, ponieważ za danym graczem ciągnie się właściwy kolor. Może mój pomysł się przyda, może nie. Sam zdecyduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dobra,to co jest ukryte oznacza że zostało zrobione.Zaraz edytuje tamten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Proponuje usunąć klasę Adamek, bo nikt jej nie używa, oraz dodać Ninjy 3 skoki. Dlaczego ? Każda klasa praktycznie normalna posiada 2 skoki, z czego Ninja nie ma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jestem za dodaniem jeszcze parę map perków np.Sztylet1/2 z kosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jestem za mapami !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Przepraszam za moją nieobecność, aktualizacje postaram się wykonać jak w najbliższym czasie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 to to zaczynaj pracę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie no ja jestem Zaa ! Juz nie moge sie doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Też jestem za myślę ze to dobry pomysł , z tym nocnym respawnem by się przydało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dobra,niedługo dodam jeszcze ten nocny respawn jak znajdę czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi