WuZet 38 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "Lamisz" [ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl [ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK) [ReasonKicker] ========================================== Kicked by Console: "Lamisz" Kicked :"Lamisz" Jestem w CT, zostaliśmy we 2, szliśmy na A galą, okazało się, że paka jest na B zostało 7 sekund do wybuchu i 4 graczy TT więc szedłem na respa tt żeby zachować AWP na następną runde i kick. Niech admin czasami pomysli bo widać, że w ogóle nie ma pojęcia o grze. Jesli kur... w 7 sekund dobiegniesz z gali na B zabijesz 4 TT i rozbroisz pake to TaZ, Neo, Pasha, Lord, Kuben i cała reszta mogą Ci jedynie pięty lizać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zastosuj się do wzoru w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 sory, byłeś CT a ja pisze o respie tt.. nie doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 nie kampiłem na respie, naucz się czytać ze zrozumieniem człowieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Spokojniej. Grzeczniej - jak kto woli. Kick się należał, jestem tego samego zdania. Nikt nie mówi o rozbrajaniu paki, ale cele mapy powiadają "DO PAKI". Czyli kierujesz się w stronę C4, a nie przeciwnie. 7 sekund - Okej. Nie zdążysz rozbroić, ale w tej grze przecież liczą się również fragi, czyż nie? Dla samych killi ( uciekających TT z BS'a ) można Awkę poświęcić, zgadza się? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 nie bo w next round można zabić 6 z tej awki i jej nie stracic. Z reszta co ja będę rozmawiał z kimś takim jak Ty- ulow-. Z Milordem, Ziele, Natalją, Kitolem mógłbym na ten temat rozmawiać tylko oni myślą i nie dają bezsensownych kicków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kick się należał mogłeść iść przez trupa tam byś nie padł admin miał prawo dać ci kicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 i też nic wielkiego się nie stało... za takie drobnostki piszecie skargi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi