fe0 0 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nick: Fe0 Link do ss'ów: - Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Fe0 [AMXBans] Reason : ' ban vac ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 7917350 ' Serwer: FFA Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=42656 Witam otrzymałem bana za posiadanie zbanowanego konta VAC. To prawda dostałem bana w cs go. Ale dlaczego miał bym nie grać w 1.6 ? Ani razu w 1.6 nie cheatowałem do cs 1.6 wróciłem dziś. W regulaminie nigdzie nie jest napisane, że ban VAC = PERM na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Było na GO sie nie odpalać, to by nie było problemu. Odczekasz sobie, potem dostaniesz 2 szanse - UB. (jak amxbans będzie działał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fe0 0 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gdybym dostał VAC w 1.6 to nie wszedł bym na serwer. Więc są chronione ale pod daną grę Gdybym cheatował w TF2 też bym nie mógł grać ? To jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tymi banami zajmie się Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi