Skocz do zawartości

Mikro jak to wyciszyc?

Gość Zangetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam pewne pytanie które nie daje mi spokoju ponieważ często się zdaża ze gracze tacy jak "murzin wiertarka kulka w łeb" wchodzą do gry i puszczają dziwne dźwięki przez mikrofon :c lub też są tacy jak Lyrek [t] którzy mają mniej niż 16 lat (lub nie są jeszcze po mutacji) i często wyzywają bezsensownie komentują całą rozgrywkę (nadużywaja Mikrofonu) co mnie osobiście irytuje , więc przechodząc do sedna sprawy chciałbym się dowiedzieć czy w tej gdze (Counter strike 1.6 zombie Mod) jest możliwość wyciszenia danego gracza? tak żebym tylko go nie słyszał?

Z góry dziekuję za pomoc (próbę jej udzielenia oraz ogólne zainteresowanie)

@vI3nIo jest tylko mały szczegół ponieważ  w trakcie rozgrywki niestety nie ta opcja która jest tam podana nie wyświetla mi graczy (nie mam pojęcia dlaczego , byćmoże to dlatego że wesja Counter stike'a z której aktualnie kożystam ma łatę "umbrella Mod" dla lepszej jakości tekstur i wyglądu broni) ale bardzo dziekuje za to że zainteresowałeś sie moją sprawą i probowałeś mi pomóc :)

@-_- czyli mam rozumieć że nie ma innej możliwości ? hm.. szkoda bo się bardzo przywiązałem do Umbrella Mod , ale cóż zrobić widocznie będę musiał pobrać Counter Strike 1.6 z waszych serwerów i z waszymi Modam :c , ale tak czy inaczej dziekuję za okazane zainteresowanie oraz pomoc ! :)

@Rybak niestety jak wcześniej napisałem nie pokazuje mi graczy z danego serwera w "playerlist" a to że moge sobię wyciszyć wszystkich mikro to wiem , ale mi chodziło o to żeby móc wyciszyć poszczególne osoby które zazwyczaj tylko irytują swoim zachowaniem (np. murzin wiertarka kulka w leb) lub swoim głosem ponieważ nie są jeszcze po muatcji .....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności