Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Mikro jak to wyciszyc?

Gość Zangetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam pewne pytanie które nie daje mi spokoju ponieważ często się zdaża ze gracze tacy jak "murzin wiertarka kulka w łeb" wchodzą do gry i puszczają dziwne dźwięki przez mikrofon :c lub też są tacy jak Lyrek [t] którzy mają mniej niż 16 lat (lub nie są jeszcze po mutacji) i często wyzywają bezsensownie komentują całą rozgrywkę (nadużywaja Mikrofonu) co mnie osobiście irytuje , więc przechodząc do sedna sprawy chciałbym się dowiedzieć czy w tej gdze (Counter strike 1.6 zombie Mod) jest możliwość wyciszenia danego gracza? tak żebym tylko go nie słyszał?

Z góry dziekuję za pomoc (próbę jej udzielenia oraz ogólne zainteresowanie)

@vI3nIo jest tylko mały szczegół ponieważ  w trakcie rozgrywki niestety nie ta opcja która jest tam podana nie wyświetla mi graczy (nie mam pojęcia dlaczego , byćmoże to dlatego że wesja Counter stike'a z której aktualnie kożystam ma łatę "umbrella Mod" dla lepszej jakości tekstur i wyglądu broni) ale bardzo dziekuje za to że zainteresowałeś sie moją sprawą i probowałeś mi pomóc :)

@-_- czyli mam rozumieć że nie ma innej możliwości ? hm.. szkoda bo się bardzo przywiązałem do Umbrella Mod , ale cóż zrobić widocznie będę musiał pobrać Counter Strike 1.6 z waszych serwerów i z waszymi Modam :c , ale tak czy inaczej dziekuję za okazane zainteresowanie oraz pomoc ! :)

@Rybak niestety jak wcześniej napisałem nie pokazuje mi graczy z danego serwera w "playerlist" a to że moge sobię wyciszyć wszystkich mikro to wiem , ale mi chodziło o to żeby móc wyciszyć poszczególne osoby które zazwyczaj tylko irytują swoim zachowaniem (np. murzin wiertarka kulka w leb) lub swoim głosem ponieważ nie są jeszcze po muatcji .....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności