FoX 0 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nick: LeXLink do SSów: http://speedy.sh/DrkTu/sslex.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:54009741' [AMXBans] =============================================== Serwer: COD 350 LVLink do bana: Narazie nie umiem otworzyć strony z banami, wyskakuje mi jakiś błąd. Sprawdzę później, jak bd się dało to edytuje. P.S Admin dał mi bana po 2 zagranych rundach, nie wydaje mi się by był w stanie tak szybko ocenić czy ktoś jest odpalony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Oczekasz sobie chwile, tak jak reszta. Bo nie moge odbanować z AMXBansa (a flag na unban na serwach nie mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 0 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jak długo mam jeszcze czekać ? Wydaje mi się, że to lekka przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi