Senrox 869 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nick na forum: naxiu.Wiek: 17latStaż na Forum: coś około 2latDoświadczenie jako Grafik: Bardzo dobreProgram w jakim pracujesz: Gimp 2.8, ps cs6Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Mam pomysł na nowe logo, banery serwerowe które zostaną wykonane jutro. Grafika na forum nie ma od jakiegoś czasu, W dziale Grafika panuje chaos bo nikt nie robi zleceń ani nie zamyka tego co potrzeba.Kila przykładowych prac(najmniej 5): Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: Jeżeli H@ będzie chciał, dodam linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Brakuje grafików, a ty robisz dobre, może nawet bardzo dobre prace. Jak najbardziej na tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jestem na Nie Miałeś grafika ? Miałeś ! Co zrobiłeś ? Zrezygnowałeś ! Jak działało jeszcze forum Dawidka co zauważyłem ? senrox Grafik -.- ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jestem na tak +doświadczenie +bd grafik +był już tutaj grafikiem i wykonywał kawał dobrej roboty +duże pojęcie o grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na Nie. Zobaczę aktywność w dziale Grafika, to pomyślę. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi