Senrox 869 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nick na forum: naxiu.Wiek: 17latStaż na Forum: coś około 2latDoświadczenie jako Grafik: Bardzo dobreProgram w jakim pracujesz: Gimp 2.8, ps cs6Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Mam pomysł na nowe logo, banery serwerowe które zostaną wykonane jutro. Grafika na forum nie ma od jakiegoś czasu, W dziale Grafika panuje chaos bo nikt nie robi zleceń ani nie zamyka tego co potrzeba.Kila przykładowych prac(najmniej 5): Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: Jeżeli H@ będzie chciał, dodam linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Brakuje grafików, a ty robisz dobre, może nawet bardzo dobre prace. Jak najbardziej na tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jestem na Nie Miałeś grafika ? Miałeś ! Co zrobiłeś ? Zrezygnowałeś ! Jak działało jeszcze forum Dawidka co zauważyłem ? senrox Grafik -.- ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jestem na tak +doświadczenie +bd grafik +był już tutaj grafikiem i wykonywał kawał dobrej roboty +duże pojęcie o grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na Nie. Zobaczę aktywność w dziale Grafika, to pomyślę. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi