Grinczu 1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nick: Grincz [t]Link do SSów: Nie posiadam Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Grincz [t] [AMXBans] Reason : ' aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1818631 Serwer: only dd 2 Link do bana: nie posiadam nie moge sprawdzic ] Zacznijmy od początku , ostatnio w tygodniu dostałem bana i zostalem odbanowany ale admin jimmy msci sie na mnie ze wchodze na serwer i mam aktywnego bana . Dostaje kicki ze lamie i za 5 ramem dostalem bana ze mam aktywnego . Prosze o ub. http://forum.cs-classic.pl/topic/19252-ss-grinczu-t/ masz tu jimmy dla twojej swiadomosci. A Ty przypierdalasz sie do mnie bo mam szerokie spodnie ? Moze mi tak wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 a to sory za pomylke bylem pewny ze nie dostales UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi