wodzugbw 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam Na samym początku napiszę, że nie chciałem sierejestrować bo mi to zupełnie nie potrzebne, jednakże niekompetencja jakiegoś niby "admina" zmusiła mnie do tego . Wchodząc dzis na pc chciałem odpalić sobie cs no i zagrać na Only dust 2 patrzę ban za jakieś podszywanie jak teraz zobaczyłem żeby było śmiesznie "Wszechmocny nieznający sie na rzeczy i niekompetentny " admin Zielu chyba czy jak mu tam zbanował na zawsze . Drogi adminie jak już banujesz to rób to porządnie a nie na odpierdol albo daj siewykazać ludziom którzy znają sie na adminowaniu cs a nie abierasz się do czegoś o czym nie masz kompletnego pojęcia . Nie banuje sie IP neta tylko komputera bo jak wiadomo bardzo dużo ludzi jedzie na tym samym IP . Tak jest i w moim przypadku cała wioska w jakiej mieszkam ma internet na jednym IP . Czekam na Odbanowanie chociaż na tego Dusta 2 bo tylko tam gram a kto grał na tym innym to ja nie mam pojęcia . Proszę o pilne rozważenie skargi bo nie mogę inaczej tego nazwać i dobieranie lepszej kadry adminów bądz ich przeszkolenie . Pozdrawiam Kochający Yondaime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 1. Gratulacje pomysłu na tytuł tematu. 2. Wzór gościu! 3. Kultura! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Masz zastosować wzór + warn za kulture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi