wodzugbw 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Yondaime ale ban na jakimś innym nicku jakaś Wiolka ... SS żadnych nie mam bo ban nie za cheaty tylko nick i nie mam pojęcia gdzie mogą być bo gram dla rozrywki wycinek z konsoli nawet nie wiem o co chodzi Gram na Only dust 2 a ban jest na jakimś innym waszym serwie http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=43162 Ban tylko dlatego że ktoś z mojej wiochy gra na podobnym nicku albo chciał zrobic komuś na złość a że internet na całą wioske ma jedno ip także i ja nie mogę wejść . Jak juz banujecie to róbcie to z głową i profesjonalnie po to jest admin żeby banował IP komputera a nie internetu bo internet wielu ludzi ma tak samo jak i w moim przypadku na jednym ip kilkaset osób . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 pasuje, ale teraz to edytujesz i pod wzór http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Przecież napisałem powyżej pod ten wzór i dodałem swoje . SS nie wiem nawet gdzie mogą byc i jak to się robi jakiś adres url z knsoli też nie mam zielonego pojęcia gdzie to może być . Zresztą nie wiem skad mam mieć SS skoro nawet na serwa nie mogę wejść a z tym adresem URL nie wiem wgl o co chodzi . Proszę o dobanowanie tylko dlatego się tu zarejestrowałem bo sporo czasu gram na dust 2 a jakaś ciota z mojej okolicy wbiła na jakimś innym na podobnym nicku co spowodowało że zostałem i ja zbanowany . Proszę o odbanowanie i tyle .Nie piszcie żebym napisał pod wzór bo nie mam zielonego pojecia o co tam chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wzór:Nick: Link do SSów: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: Link do bana Wypełnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Wypełnij. Nick : Yondaime Link do SS : Nie mam Wycinek z konsoli (bez IP)* : Nie wiem wgl co to jest Serwer : Gram na Only Dust 193.33.177.101:27156 ale ban na jakimś innym nie wiem jakim . #2[TOP3 VIP][FFA] Cs-Classic.pl | pukawka.pl (de_dust2) Link do bana : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=43162 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No i teraz możemy pogadać, ale jeszcze załatw wycinek z konsoli. Wchodzisz na serw > wywala cie > w konsoli pisze jesteś zbanowany bla.. bla .. bla.. =============== cos tam.. Powod SID IP Nick =================== to wklej, bo mnie interesuje SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No i teraz możemy pogadać, ale jeszcze załatw wycinek z konsoli. Wchodzisz na serw > wywala cie > w konsoli pisze jesteś zbanowany bla.. bla .. bla.. =============== cos tam.. Powod SID IP Nick =================== to wklej, bo mnie interesuje SID. Server # 173 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : . [AMXBans] Reason : ' podszywka wypierdalaj. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 213.216.100.87 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 A masz.. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi