*KozaK* 0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nick: *KozaK* Link do SSów: Nie zdążyłem zrobić SS. Wycinek z konsoli(bez IP): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : *KozaK* [AMXBans] Powod : ' cheatowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] =============================================== Serwer: #4[NOCNY EXP][MISJE][ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=43186 Proszę o wyrozumiałość i proszę o UB, chce dalej grać na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 klockke, nie wiem kto to jest ale ma wstawić dowód. Jeżeli tego nie zrobi w ciagu 24h dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 hahhahahhh. Kozak powiem Ci wypierd**** bo ja nie toleruje dzieci z cheatami. Sory zaraz poszukam i pokarze dowod i koles dostajesz bana na wszystkie servery ja ci to gwarantuje. Myślisz że się wywiniesz weź nie bądź żałosny.Proszę o to cały winowajca http://www42.zippyshare.com/v/11816170/file.htmlO to mapa westwood i tam wszystko ladnie widać tylko patrzcie jak on wejdzie i jak szybko strzela do zombi Kozak byłeś kozakiem lecz Cię ugasiłem więc sory bo Ty już sobie nie pograsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ODPAL, Ty chyba sobie śnisz o UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi