konus123 13 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 1. Nick:konus1232. Imię:Konrad3. Wiek: 17 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):moja znajomość amx to takie średnie na razie ale podstawy ogarniam resztę przyswoję z czasem, ewentualnie mogę ocenić swoją znajomość na 7/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Oczywiście tak ale nie w tej chwili przy najbliższej okazji z chęcią dam na składkę7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/konus123/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Konrad, 3 maja skończyłem 17 lat niestety jeszcze się uczę ale moim hobby jest piłka ręczna mam na koncie wielkie sukcesy i to jeszcze nie koniec, jestem ogarnięty, przestrzegam regulaminu, lubię pomagać innym jeżeli to jest w mojej mocy.Chciałbym być adminem ponieważ spędzam dość dużo czasu na serwerze, poznałem dużą ilość graczy i jak trzeba to oglądam ich ze spec.. dobrze się z nimi porozumiewam, rzadko kiedy przeklinam a jak już przeklnę to tylko na gracza który lata na wh/aim/speedhack.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Każdą wolną chwilę11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:najczęściej od 16 do 2012. Staż w grze Counter Strike 1.6:W cs'a gram już jakieś 3-4 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jesteś stałym graczem BF'a Tak, wymagania, godzinki na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem na tak +Często na serwerze+Miły+Ogarnięty (Można się z nim pośmiać )-Steam (Ale to taki maluuuutki minusik, mało który admin ma Steama ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Konusik, no wiadomcia ;d+Godziny w których grasz+widać go że często gra i pomaga mi przy adminowaniu ( pisze na u@ ale nie spamuje )+Nie masz steama +ogarnia+kultura osobistaOKEJKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xomib 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 nie potrzeba juz adminow jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Na tak. +Ogar +Dużo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) nie potrzeba juz adminow jestem na nie Że tak się brzydo wyrażę co Ty pieprzysz? Adminów nigdy nie jest za mało. @Edit Przepraszam Edytowane 15 Czerwca 2014 przez JayMcKenzie Nie możesz edytować swojeje pierwszej wypowiedzi ? Robisz niepotrzebny spam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem na nie bo nie przekonuje mnie jego zachowanie i gra zbyt krotko. Admin nie jest dla kazdego kto przegra 20h i zlozy podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja jestem na tak. Kultura Ogarnięty Ostatnio czesto widac go na serwerze Proponuje okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Przyjęty na okres próbny. Pisz na pw/gg (będę dopiero po 6)przepytam cie z amx-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi