YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Siemka ;/ nie wiem co granę zamieniłem się za diabla na cichego i kazdy mnie widzi normalnie .Wezcie poprawcię tą klase.Bo nie ma sensu grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tak, zdecydowanie Rybaku powinieneś przywrócić Cichemu 20/255 teraz ta klasa ma 0 szans z innymi klasami typu / diabeł / strzelec wyborowy itd. Klasa ma 0 równości z innymi premium . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Boże. Nie da się tą klasą grac nawet. nic kazdy cie widzi normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 if( read_data(2) == CSW_KNIFE ){set_rendering(id,kRenderFxNone, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 25);}else{set_rendering(id,kRenderFxNone, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 255);} ma 25/255..... tyle ile miała zawsze. A od takich propozycji jest temat specjalny " Wasze propozycje " wiec takie coś zamieszczajcie tam nie w osobnych tematach bo polecą warny. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi