Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam Mam kolejny pomysl zmian na forum : Mianowicie przy kazdym serwerze po prawej stronie widac ostatni wpis. Czesto osoby wchodzace na forum klikaja tylko na to omijajac inne czasem wazniejsze tematy. Chcialem prosic o dodanie mozliwosci przypiecia przez opiekuna serwera najwazniejszego tematu. Np. Podanie gracza o admina. Albo zablokowanie przez nacisniecie myszka wejscia na temat ostatniego wpisu. Bedzie lepiej dla forum gdy uzytkownik najpierw wejdzie w ogolne lub inny dzial szukajac tego ostatniego wpisu. Bedzie wtedy "mimowolnie" widzial na ekranie inne tematy na serwerze. Napewno to pomoze a nie zaszkodzi. Ciezko jest zainteresowac reszte waznym tematem jak wszyscy wchodza tylko w ostatni wpis. Potem taki "wazny" temat musze odswiezac dodajac post "Podbijam" lub "odswiezam" Mam nadzieje ze napisalem ten temat czytelnie Pozdrawiaam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dobry Pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pomysł bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Czasem właśnie te ważne tematy są pomijane. Jak najbardziej za pomysłem. Widzę jak często tematy są odświeżane i to trochę boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Prosze o wypowiedz Administracji czy zmiany sa mozliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 dobre , jestem ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 tez mozna zrobic ze jak jest nowy post to pogrubic dzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 I jak bedzie mozliwosc zablokowania tego o co prosilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Podbijam temat. Jest nowy hosting, wiec sie przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jestem za, każdy tylko klika na nowe wpisy a resztę omija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja również za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinT 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Również jestem ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Również jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam Mam kolejny pomysl zmian na forum : Mianowicie przy kazdym serwerze po prawej stronie widac ostatni wpis. Czesto osoby wchodzace na forum klikaja tylko na to omijajac inne czasem wazniejsze tematy. Chcialem prosic o dodanie mozliwosci przypiecia przez opiekuna serwera najwazniejszego tematu. Np. Podanie gracza o admina. Albo zablokowanie przez nacisniecie myszka wejscia na temat ostatniego wpisu. Bedzie lepiej dla forum gdy uzytkownik najpierw wejdzie w ogolne lub inny dzial szukajac tego ostatniego wpisu. Bedzie wtedy "mimowolnie" widzial na ekranie inne tematy na serwerze. Napewno to pomoze a nie zaszkodzi. Ciezko jest zainteresowac reszte waznym tematem jak wszyscy wchodza tylko w ostatni wpis. Potem taki "wazny" temat musze odswiezac dodajac post "Podbijam" lub "odswiezam" Mam nadzieje ze napisalem ten temat czytelnie Pozdrawiaam Nie rozumiem, Przecież możesz przypinać w dziale tematy, ale one nie będą w "najnowszych postach" i nie znalazłem niczego co pozwalałoby coś takiego robić, musiałbyś ciągle odświeżać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Spoko jak sie nie da to sie nie da. Chodzi tylko o zablokowanie po prawej stronie mozliwosci wejscia na ostatni wpis bezposrednio . Widzialem ze pozmieniales troche wyglad forum , mysle ze na lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zmiany na forum są, ale na starych stylach to może głupio wyglądać. Niedługo udostepnie nowy styl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi