DIABLO789 0 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 1. Nick: <<<DIABLO>>>2. Imię Pawel3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 4/10, ale szybko się uczę5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Jak liczy się VIP to tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%3C%3C%3CDIABLO%3E%3E%3E/193.33.176.64:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Często bywam na serwerze, przestrzegam regulaminu oraz jestem lubiany na serwie9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Ile się da, czasami nawet dłużej11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze i weekendy12. Staż w grze Counter Strike 1.6: około dwa lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie pierwszy raz (kiedyś trzeba zacząć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mimo tych twoich 76 h nigdy cie na serwie nie widziałem, do tego wchodzi brak znajomości amxx. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem na TAK tylko naucz się tego AMX +Kulturalny +Pomocny +Często na serwie Myślę, że bardzo szybko ogarnie Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem za okresem próbnym ale uważam że ogarnie tę funkcję +wiek +ogarnięty,pomocny,ogólnie jest spoko +amx to nadrobi (sam słabo znałem a jakoś poszło i się szybko nauczyłem ) +często Go widzę na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Masz wiele plusow min. : +czesto Cie widze na serwie +ogarniety +znasz zasady +mily +Pomocny I tak dalej, za duzo wymieniania. Ale niestety jest duzo adminow . Dziesieciu adminow,na jednym serwerze to za duzo. Ale i tak dam Tobie TAK bo inaczej dac nie moglem. Ale 10 adminow to i tak za duzo :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej na TAK. +Wiek. +Ogarnięty . +Kulturalny. +Pomocny. +Widać go często na Serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 AMX na minus, czas na forum na minus (konto i od razu podanie)Widać Cię ost chyba nawet na serv, ale nie wiem. Może okres próbny żeby ktoś Ci pomógł ogarnąć amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Masz wiele plusow min. : +czesto Cie widze na serwie +ogarniety +znasz zasady +mily +Pomocny I tak dalej, za duzo wymieniania. Ale niestety jest duzo adminow . Dziesieciu adminow,na jednym serwerze to za duzo. Ale i tak dam Tobie TAK bo inaczej dac nie moglem. Ale 10 adminow to i tak za duzo :X 10 adminow ? Moim zdaniem bardzo malo... Na FFA mamy 17 adminow a mamy mniej slotow.... Serwer na tym tylko skorzystal;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Diablo:- forum (1 post z wymaganych 10, ale da się nadrobić)- amx (ale spoczko, bo ja też nie za bardzo znałam, też da się nadrobić)+ dość często Ciebie widzę na serwerze, (Napisz jeszcze dokładnie w jakich godzinach grasz!)+ ogarnięcie i kulture ( z małymi wyjątkami ale jednak )+ pomagasz (piszesz na u@ [ choć tak jak wszyscy, jeżeli od razu nie wejdę na spect już lecą hejty co mnie z dnia na dzień coraz to bardziej wk...] )Raczej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 na tak., czesto na serwerze, przestrzega regulaminu ., lubiany oraz bardzo szybko sie wszystkiego uczy. jestem pewien ze sb poradzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Oczywiście że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pisz na gg, przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi