Laosik 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Drogi administratorze jest sprawa: Grajac od kilku dni miałem 21lv na zm (jeszcze wczoraj) dzisiaj wbijam patrze a tu 10lv co chodzi jeśli mogę wiedzieć i chciał bym odzyskać utracony poziom na zombi modzie nie mam niestety ss'ow ale za to cały serw jest świadkiem ,że miałem do tego jakim cudem miał bym 8 rank i tyle fragów w top15 a do tego zrobione all misje jakie tylko są dlatego własnie chce się dowiedzieć co się stało z moim poziomem na tym serwie i czy jest szansa odzyskać go czy cos Sory za słabą stylistykę itd. ale jestem lekko zdenerwowany powstałą sytuacją.. Gracz: Laos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na pewno nie zmieniłeś nicku? Bo lv sie na nick zapisują. A lv nie da sie odzyskać niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Potwierdzam wypowiedż Laosa, miał 21 lv po za tym można hltv sprawdzić np. z wczoraj czy miał taki lvl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laosik 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na pewno nie zmieniłeś nicku? Bo lv sie na nick zapisują. A lv nie da sie odzyskać niestety. Nie nie zmieniałem nicku i nie wiem o co chodzi ,że mi restart zrobiło bo to nie fair.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak nie masz rezerwacji nicku to pretensji proszę nie miej do nas. Nie odpowiadamy za stracony lvl spowodowany brakiem hasła na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Rezerwacja nicku jest darmowa XD TU masz wszystko i radze załatwić to sobie http://forum.cs-classic.pl/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laosik 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 fajnie ,że dopiero teraz się dowiedziałem o darmowa rezerwacja nicku.. eh i tak już nie będe grac bo nie widzę sensu od nowa 21lv wbijac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A na innym serwie co będzie? Zakładam że grasz tylko zombiaki, wejdziesz na jakiś i od nowa bijesz przy nowych osobach których nie znasz. Zostań tu, i bij od tego 10 lv. A zabawa polega nie na grze, lecz na wbijaniu tych lv a tu byłeś przy końcu, czyli co byś potem robił ? Zmieniał nick? Zarezerwuj sobie ten nick, i dalej graj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laosik 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 grać bede ale nie na zm bo nie widze już sensu jak powiedziałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 szkoda że Laos przestaje grać :c o jednego dobrego gracza mniej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 fajnie ,że dopiero teraz się dowiedziałem o darmowa rezerwacja nicku.. eh i tak już nie będe grac bo nie widzę sensu od nowa 21lv wbijac :/ Nie napisałem nigdzie, że nie oddam lvl'a, powiedziałem, że nie odpowiadam za stracone lvl'e bez rezerwacji Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 @-_- drogi administratorze mam pytanie , to w czym jest problem? przecież założę się że z oddaniem mu poziomu to nie ma dla ciebie wielkiego problemu to po prostu zwróć chłopakowi ten 21 poziom i niech się cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Powtarzam po raz drugi, nie napisałem, że nie oddam mu lvl'a, wytłumaczyłem tylko jak wygląda sprawa z takimi "resetami" Kolega mimo utraty lvl i tak nie zarezerwował sobie jeszcze nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laosik 0 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 czasu nie miałem, dużo nauki chyba rozumiecie dlaczego nie patrzyłem na forum wgl :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz na PW odnośnie LVL Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi