Ofensywa 3 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 1. Nick:Ofensywa 2. Imię:Damian3. Wiek: 194. Znajomość Amx((10/10)5. Mikrofon:tak6. Składka: ewentualnie sms 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Ofensywa%20%20%20%3Ao/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie Chciałbym zostac adminem poniewaz lubie grac w cs, mam duzo czasu na te gre , rozpoznaje czitow i lubie porzadek na serwerze spedzam duzo czasu na tym serwerze poniewaz przypadł mi do gustu 9. STEAM_0:0:3111098610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:4-5 h czasem wiecej 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 16-22 weekend różnie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Rekrutacja off.. przykro mi A jesli taak to byl bym na nie 1 post jako podanie xd Malo czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Rekrutacja jest ON jak byś nie zauważył(plusy)+znajomość amx+Godziny na serwie+staż w cs (minusy) -posty na forum i aktywnośćmyślę da sobie rade ale zobaczmy co inni napisze gdyż ostatnio miałem problem z łączem internetowym i na serwie bywałem rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofensywa 3 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 tak sie interesujesz ze nawet nie wiesz ze jest ON (Legionista ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 tak sie interesujesz ze nawet nie wiesz ze jest ON (Legionista ) Nie wypowiadaj się we własnym podaniu. Kto stwierdził, że się tak interesuje? Według mnie nie musi, skoro rekrutacja przez spory okres czasu była OFF. Zgodzę się, że przez ostatnie dni często bywasz na serwerze (gametracker), jednakże według mnie wciąż jest dużo adminów, którzy dobrze sobie radzą. W tych godzinach, które podałeś zawsze jest ktoś dostępny. Myślę, że dopiero jeśli poprawisz obecność na forum, będziesz mógł starać się o admina. Na razie na nie, ale jeśli inne osoby są za, nie będę miał nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak sHaD ma racje, o tych godzinach jest dużo adminów dostępnych. Masz możliwości by zostać adminem. Duzo plusów bym wymieniła, jednak rekrutacja jest zamknięta. Jak znów będzie nabór złoż podanie a na pewno każdy będzie za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 ~Ofensywa prosze nie wypowiadaj sie we wlasnym podaniu. ~Wymagany jest Vip lub reklamy jesli chodzi o SKLADKE. ~Rekrutacja jest ON, pare osob ma bardzo slaba aktywnosc. ~Forum mozna bardzo szybko nadrobic... Bardziej ciekawi mnie opinia adminow i graczy, poniewaz ja malo gram z graczem Ofensywa. Musi do nas "pasowac" jestesmy zgranym zespolem i chcialbym zeby tak zostalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jeżeli jest ON, jestem na TAK. -amx -wiek -duzo gra -kulturka -skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Adminów o tej porze jest dużo, nie znam Cię (pewnie dlatego, że ostatnio mało gralem). Jednakże widzę, że jesteś już dość doświadczony, staż masz niemały, trochę przegranych godzin, więc jestem na takie małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja też również jestem na TAK. Znam go. Ogarnia gre. I myśle że poradzi sobie z funkcja admina, ale tak jak damian napisał ~Wymagany jest Vip lub reklamy jesli chodzi o SKLADKE. Zakup VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na nie, konto na forum dla podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na Nie.. - Konto pod podanie - Posty w podaniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na tak czesto widze go na serwerze kultura staż skladka ogolnie w porzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na Tak Jestem na tak czesto widze go na serwerze kultura staż skladka ogolnie w porzadku Kolega Napisał U Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odswiezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jestem na tak Ogarnięty Kulturę ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Sory ale na Nie Podanie nie przekonuje do cb Konto do podania Wypowiedź we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pynio 5 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Moje zdanie: + + Ostatnio często na serwerze + Staż + Amx + Wiek Ogólnie plusów jest sporo ale są także minusy które przeważyły moją opinię. - Konto na forum pod podanie - Wypowiedz we własnym podaniu.. -.- - Grasz wtedy kiedy na serwie jest po 2/3 adminów. - Ogólnie jakoś mnie to podanie nie przekonało. - Grasz od 6 czerwca. 2 tyg gry i od razu Admin? - Od 3 dni Cię nie ma na serwie. ( Nie jest to spory minus a jednak ) Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ofensywa widziałem cię dużo razy na serwerze ale może masz te godzin i kulturę ale jak dla mnie podanie złożona za szybko pograj jeszcze z parę miesięcy i wtedy można składać podanie. +Godzin na forum widzę że mało masz i to za mało. Niestety ale w tej chwili na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Twoja aktywnosc spadla do zera. // Popraw ja i sprobuj ponownie // Na Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Poprawiles aktywnosc zostajesz przyjety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi