Artur:) 2 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: Artur:) 2.Nick admina/gracza który zawinił: NieZnosny 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 18:30 16.06.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko krótkie, ale wystarczające. : http://speedy.sh/JTfTS/nieznosny.dem 6.Opis sytuacji: Na mapce zm_restart_v3 gracz nadużywał pro vipa. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Artur:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezn0sny 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Czyżby nadużywałem, chyba sobie kpisz+ żal ci dup* ściska bo ja mam pro vipa a ty nie masz? Cały czas robię przerwy, idź do M3ntoSa i płacz z nim, że stracił pro vipa na drugi dzień, przy czym straszy każdego skargą i banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi