bR3Jk 34 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 1. Nick: Br3jK'u.2. Imię:Tomasz3. Wiek: 17 lat ukończono.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak składka SMS.7. Link do swojego GT**:Stary GT bR3Jk:http://www.gametracker.com/player/bR3Jk/31.186.82.184:27691/ Zmaiana nicku na Br3jK'u.:http://www.gametracker.com/player/Br3jK%27u./31.186.82.184:27691/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Wiec tak, chciałbym pomóc tej sieći ponieważ miałem już raz admina i wiem co admin ma robić na serwerze banować cheatów.Też będę pomagał graczom i Opiekunom serwera.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):http://banid.pl/kto?to=0:0:700842(STEAM_0:0:700842)10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3/4h. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Od poniedziałku do piątku 17.00/19.00 w weekend 14.00/17.00.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:około 4 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Byłem na Cs-magnetic.xxa.pl(serwer już dawno padł niestety). Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na Tak ;3 + wiek + ogarnięty + dużo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 + wiek + ogarnięty + dużo gra Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na tak +Wiek +Godziny +Amx +Doświadczenie YeS? to nie twój pierwszy raz kiedy tak robisz więc radzę przeczytać regulamin kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na nie, bo nie napisałeś pozdrawiam.A tak na serio to może chcesz dobrze dla sieci, ale jesteś zakręcony i czasami mnie irytujesz jak i pewnie jeszcze niektórych. Musisz się trochę ogarnąć albo przestać ćpać czy co tam bierzesz ;dJestem neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jestem na Tak, spoko ziomek, często na serwerze, pomocny. Ps. Prawilna morda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Jestem na tak Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Damian? NL/PL Powody!!!! Dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Również jestem na Tak Aktywność Wiek Doświadczenie Staż Podanie przekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na nie, bo nie napisałeś pozdrawiam. Edytował post, już są pozdrowienia Widać, że pragniesz pomóc serwerowi oraz forum, udzielasz się w przeróżnych tematach (nawet tam gdzie Twój komentarz może być zbędny, ) oraz starasz się "dołączyć" do osób z FFA. +Wiek +Steam +Aktywność na forum +Aktywność na serwerze +cóż...Myślę, że jest to poczucie humoru, choć zgadzam się, że czasem wypadałoby przystopować, zwłaszcza jeżeli masz być adminem najbardziej ogarniętego serwera na cs-classic (moje zdanie - myślę że prawdziwe ) Najważniejsze by pasowały Ci godziny grania, kiedy nie ma administracji. Myślę, że jeśli się bardziej ogarniesz to będzie wszystko w porządku Raczej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jestem na TAK +ogarnięty +pomocny +godziny +wiek PS. znam go z COD 350lv więc wiem jaki jest i myślę, że sobie poradzi w roli admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jestem na tak! dobry ziomek +wiek +czas na forum +steam +godziny na serwie sa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 HOHOHO Brejk'u na Adma czemu nie. Mi osobiście fajnie się z nim gada na ts np.Myślę ze da sobie rade godziny na serwie ma Wiek odpowiedni ma, Steam posiada, WIEC JESTEM NA TAK MORDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 jestem na tak, bo.. Czemu nie ;D steam jest, aktywność jest, mikrofon jest, dostępność jest mała uwaga.. Nie wiem jak będzie z ocenianiem graczy, czy mają czity(osoby z mixa 3v3 wiedzą co i jak ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 OOO Brejki xDD Yes: -aktywny -pomaga w rozwoju -sympatyczny -ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dlugo z nami grasz, udzielasz sie na forum, masz poparcie reszty Adminow i Graczy wiec zostajesz przyjety;) Napisz na steam do mnie prosze //Brejk'u wskakuje na miejsce Sprinta ( slaba aktywnosc i banowanie Polaczka ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi