Artur:) 2 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Artur:) 2.Nick admina/gracza który zawinił: Marcin8992 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Nie pamiętam data dzisiejsza, a godzina gdzieś kolo godziny 19 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/X2wNa/vip.dem 6.Opis sytuacji: Nadużywa Pro vipa. Szczelał już bez przerw zanim wpisałem komendę od demka. Na koncu demka gracz robi przerwę alę tylko by lm podłożyć demko nie chwyciło bo już padłem. w 10 minut wbil 28 fragów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Znajdź hltv, i pokaż jak "szczelał" bez przerwy 30 sekund + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Potrzebuję dokładnego demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur:) 2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ok. więcej dem nie mam, następnym razem bardziej się przyłożę. Proszę o /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi