Artur:) 2 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Artur:) 2.Nick admina/gracza który zawinił: Marcin8992 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Nie pamiętam data dzisiejsza, a godzina gdzieś kolo godziny 19 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/X2wNa/vip.dem 6.Opis sytuacji: Nadużywa Pro vipa. Szczelał już bez przerw zanim wpisałem komendę od demka. Na koncu demka gracz robi przerwę alę tylko by lm podłożyć demko nie chwyciło bo już padłem. w 10 minut wbil 28 fragów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Znajdź hltv, i pokaż jak "szczelał" bez przerwy 30 sekund + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Potrzebuję dokładnego demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur:) 2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ok. więcej dem nie mam, następnym razem bardziej się przyłożę. Proszę o /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi