lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chrupiąca sałatka na sylwestrowe przyjęcieSKLADNIKI : 20 dag selera naciowego 50 dag wędzonego kurczaka (1-2 udka lub filet) 30 dag czerwonej papryki (2 średnie) 20 dag kiszonych ogórków (3 średnie) 5 dag czerwonej cebuli 7 dag pora 10 dag makaronu z zupki chińskiej 2 łyżki majonezu 2 łyżki śmietany 18%1 łyżka musztardyprzyprawa do kurczakaoregano sól pieprzDo dekoracji: liście selera naciowegoSPOSOB WYKONANIA Seler naciowy opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Wędzonego kurczaka oczyścić ze skóry, kości i pokroić w kostkę. Czerwoną paprykę oczyścić, opłukać i pokropić w kostkę. Kiszone ogórki, obraną czerwoną cebulę i por również pokroić w kostkę. Makaron z zupki chińskiej połamać, zalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Smacznie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No może skorzystam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No wygląda pięknie, mam nadzieje że tak samo smakuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Bardzo ładnie wygląda, może zrobię sobie jutro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja zawsze taką jem, tylko że inny makaron, nie wiem jak się nazywa. JEST PYSZNA, POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi