YeS? 16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Siemka wpadłem na taki temat zeby nas Pan Kochany Damianek wgrał plugin asysta Ponieważ dzisiaj rano takie dzieci płakali ze ludzię im biorą fragi A jak bd asysta to moze nie bd plakać Pisać Czy dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketchup. 6 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Według mnie bez sensu , ponieważ to jest FFa a nie Cod. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Yes? Fajny pomysł ale ten plugin już był tutaj napisany i się on nie sprawdził dlatego jego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wiele razy była o tym mowa, i nigdy chyba nie wszedł. Nie gram, w sumie mało bardzo gram, na FFa ale chyba moge zdanie wyrazić. - Na serwie jest ESL map , i jest najlepszą "wersją" serwera, bo chyba pamiętacie ile razy zmieniał się, wcześniej only dd2,inferno,nuke < FFa < cos tam znowu only... a asysty by tą gre rozwaliły. Więc odpada, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 ZŁY POMYSŁ ! NA NIE TO NIE JEST 4FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 zly pomysl byla juz o tym mowa miesiac temu i nie wypalilo na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Temat byl juz omawiany/ Odpada<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi