SomeBody. 1 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Siemka, poszukuje 2 teamu z serwera bf2 na turniej Chętnych proszę o zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 warkladKostek#1 Ta Dwójka panów z tego co widziałem w tamtym temacie też chciała zagrać wiec sobie napisz do nich plus http://forum.cs-classic.pl/topic/19327-szukanie-zespo%C5%82uzawodnik%C3%B3w/ - SuperFrankie z ZM szuka, jeśli będzię chciał to może z Wami wystąpic i przymkne na to oko Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja mam nick w grze: Buu !? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ok no to mamy 3 osoby -SomeBody -Buu !? ;> -~SuWuS~ Szukamy jeszcze 2 osób !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vip{Kassar}Vip Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłaszam się do udziału.Nick w grze Vip{Kassar}Vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ok -SomeBody -Buu !? ;> -~SuWuS~ -Vip{Kassar}Vip Ostatnie zgłoszenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vip{Kassar}Vip Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Trzeba mieć steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Trzeba mieć steam ? Nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Eryk L$C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vip{Kassar}Vip Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 A tak wgl to kiedy to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bodajże 1 lipca ale nie jestem na 100 pewny. Napisz do chudego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ja Też już się upominałem o miejsce w poprzednim temacie jak to chudy wspominał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falls Like Rain 0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tez moge zagrac: Falls Like Rain Na steam zym0n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tez moge zagrac: Falls Like Rain Na steam zym0n. Falls nie jestem pewien ale chyba trzeba mieć przegrane ok 15 godz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Falls nie jest brany pod uwagę, odpał. Dowody w antycheats. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam. Jako, ze zostalem nowym organizatorem turnieju to temat z zapisami zostanie zalozony jeszcze raz. Co do zawodnikow to udzial moga brac tylko gracze z naszej sieci serwerow ze steam oraz nonsteam. W przypadku tych drugich chcialbym, aby to byly osoby zaufane oraz znane przez reszte. W razie jakichkolwiek pytan mozna sie ze mna kontaktowac na steam (xphaker_pl) oraz na gg,podane w profilu. Pozdrawiam Sorry za brak znakow polskich,ale pisze z komorki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi