MaDn3sS 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Imię : Michał Nick: w grze AxcesM4*A1 Wiek : 14 Znajomość AMXX[(1/10) : 8 Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : moge płacic sms max 5 zł miesiecznie Steam/NS : Ns(kupiłem steam i mnie oszuklano) Kontakt:: ts3 gg,skype,forum pw Dlaczego ty? :: Ponieważ byłem już na adminem.Ogarniam amxx. Wczoraj wszedłem na serwer to był chaos zero adma full cheater's. Dlatego postanowiłem dać podanie tutaj. I pomagam -_- w reklamowaniu naszych serwów. Umiem odróżnić skilla od cheatera Ilość godzin przegranych na serwerze : godziny można nabić ;D Link do Reklam : http://pochylnia.pl/topic...assic-zaprasza/ http://cs-prosiaczek.pl/Thread-cs-classic-zaprasza te 3 reklamy do robie podanie na 45k do zamkięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Po 1 nie grasz wgl na serwerze...Po 2 caly czas na serwerze sa administratorzy i nie posiadamy zadnego chaosu...Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ładnie xavi że odróżniasz cziterów.Ale..- 2 reklamy.- może wczoraj byłeś na serwerze, ale w ogóle nie grasz na nim + godzinki na serwie.- a z tym chaosem to, żeś sobie wymyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem na nie. Na serwerze nie ma chaosu. I reklam 3 nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 za mało grasz na serwie.. jezeli chcesz admina to pograj kilka godzin, zapoznaj sie z graczami, zeby mogli wypowiedziec sie w Twoim podaniu Na chwilę obecną jestem na nie, pograj, będe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na nie .. wiek , brak steamu , warny masz , malo grasz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 lepiej by było jakbyś nie składał podania :-) wieku nie masz steama nie masz a z reklamami to się nie wysiliłeś na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 niezlyLOL., precel, steam nie jest konieczny ! Ja jestem na Nie: - Masz Warna - Tylko 2 reklamy - Mała liczba godzin na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nie, wiek, brak steam, mało godzin, 2 reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nie. Powody UP ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Klient nasz pan "aLyw0w., zamkni moje podanie na 45 pls" /cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi