WuTeKa 8 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 1. Serwer: CS:GO2. Nick: WuTeKa_RiGhT-A3. Imię: Wojtek4. Wiek: 185. Znajomość sm(0/10): Nigdy nie miałęm z tym styczności, ale jak ktoś mi pokaże ocb to szybko ogarnę, oglądałem na yt jak to wygląda i to coś w podobie do amx, więc powinienem dać radę.6. Ilość czasu na forum: Krótko.7. Mikrofon: Tak8. Opisać siebie: Miły, stanowczy, potrafię się dogadać z ludźmi.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ denerwują mnie ludzie, którzy urządzają sobie zabawę na serwerze, czyli terrorysta biega sobie z antyterrorystą po bs'ie, nadużywają mikrofonu i ktoś to w końcu musi ogarnąć.10. Kontakt: Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198121394663/ , gg 4828000911. Steam ID: 1:1:80564467 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Ban Permanentny -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie > Kick > Ban 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie > Kick > Ban 2 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odczekaj chwile, bo jesteś świeżakiem na forum jak i serwie 0,4 godzin przegranych. To bardzo mało, nawet jak admini są potrzebni. Złóż za tydzień o ile jeszcze będziesz grał na tym serwie, a daniel myśle że cie poduczy obsługi admina na go Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Co nie siwy? Wiesz jaki tam jest burdel na serwerze? Ja jestem na tak jest bardzo pomocny i ogarnięty, na serwerze siedzi cały czas co robi wrażenie na mnie bo tam się grać nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi