zaminowany15 5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To raczej kierowane do administacji.. więc wszedłem kilka minut temu na serwer Cod 45001 i po chwilowym graniu wywaliło mnie z serwera z notką "Kicked :[NeoBans] Zbanowany". I tu nasuwa się pytanie, kiedy ? jak ? gdzie ? za co ?.. Codziennie grałem bez problemów a tu nagle takie coś, więc jakby ktoś mógł to wyjaśnić, byłoby świetnie.. @Edit Dodam, że gram tylko na tym serwerze, w ostatnich dniach krótko przez robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ tu masz dzial od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaminowany15 5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jakbyś przeczytał o czym piszę.. Mam pisać prośbę o ub jak nie wiem skąd się wziął ban.. i co tam napiszę ? że nie wiem nic .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To możne podaj ip albo sid ? To sprawdzę czy masz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 On Dostał ssy i niech je wstawi tyle w tym temacie dziękuję a ze byłeś odpalony nie moja wina http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=45312 temat wyjaśniony do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaminowany15 5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jeszcze jakbym widział że je dostałem a nie krótka linijka... I nie odpalony, wypraszam sobie gościu zaraz wstawię ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi