WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 1.Twój Nick: WAVE 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ezio 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 19 czerwca okolo godziny 13. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://zapodaj.net/c996686b5d17a.bmp.html 6.Opis sytuacji: Zostalem sam kiedy do konca rundy bylo sporo czasu a on wiedzial ze ciezko bedzie do mnie wbic wiec zaczal namawiac innych do rzucenia mi paki, po chwili zebral AP i zlamal regulamin rzucajac pake na ostatniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Akurat rzucilem pake nie chcacy poniewaz zyl jeszcze jeden human i kiedy on zostal zarozny to w tym samym momecie ja rzucilem ci pake za co potem przeprosilem bo nie zrobilem tego celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak przedostatni human zginal jakies 5 sekund przed twoim rzuceniem paki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dobrze wiesz chlopie ze nie rzucilem tej paki celowo. Specjalnie zlozyles na mnie skarge bo jak sam mowiles nie lubisz mnie a nie dlatego bo rzucile ci pake robiac to nie chcacy... myslac ze jest jeszcze 2 humanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fakt nie lubie cie ;] tylko czemu potem pisales zebym pisal temat i najwyzej bana dostaniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Podaj coś więcej, udowodnij mi na demku czy podczas rzucania paki zyło jeszcze 2 ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Gosciu gdyby ten odstep miedzy smiercia przedostatniego kolesia a moja byl rzeczywiscie taki maly to byloby widac na screenie jego smierc i moja, a uwidoczniona jest tylko moja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wlasnie obejrzalem demko z hltv i wychodzi na to ze jakies 10 sekund jezeli nie wierzysz idz i sobie pobierz filmik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Możesz podrzucić to demko z HLTV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1406191308-zm_foda-1403176080-1403178600.zip tam chyba w 25 minucie jak dobrze pamietam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No widac ze rzucilem ci pake jak byles sam, popelnilem blad za ktorego cie przeprosilem no i oczywiscie kara za to jest ban od 30 do 3h wiec jesli jest to konieczne i ci na tym naprawde zalezy to prosze bardzo niech admin mi wlepi bana jak ma ci ulzyc. bd mial po prostu nauczke i tyle jak dla mnie to jest do zamkniecia juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi