WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 1.Twój Nick: WAVE 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ezio 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 19 czerwca okolo godziny 13. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://zapodaj.net/c996686b5d17a.bmp.html 6.Opis sytuacji: Zostalem sam kiedy do konca rundy bylo sporo czasu a on wiedzial ze ciezko bedzie do mnie wbic wiec zaczal namawiac innych do rzucenia mi paki, po chwili zebral AP i zlamal regulamin rzucajac pake na ostatniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Akurat rzucilem pake nie chcacy poniewaz zyl jeszcze jeden human i kiedy on zostal zarozny to w tym samym momecie ja rzucilem ci pake za co potem przeprosilem bo nie zrobilem tego celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak przedostatni human zginal jakies 5 sekund przed twoim rzuceniem paki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dobrze wiesz chlopie ze nie rzucilem tej paki celowo. Specjalnie zlozyles na mnie skarge bo jak sam mowiles nie lubisz mnie a nie dlatego bo rzucile ci pake robiac to nie chcacy... myslac ze jest jeszcze 2 humanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fakt nie lubie cie ;] tylko czemu potem pisales zebym pisal temat i najwyzej bana dostaniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Podaj coś więcej, udowodnij mi na demku czy podczas rzucania paki zyło jeszcze 2 ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Gosciu gdyby ten odstep miedzy smiercia przedostatniego kolesia a moja byl rzeczywiscie taki maly to byloby widac na screenie jego smierc i moja, a uwidoczniona jest tylko moja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wlasnie obejrzalem demko z hltv i wychodzi na to ze jakies 10 sekund jezeli nie wierzysz idz i sobie pobierz filmik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Możesz podrzucić to demko z HLTV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAVE 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1406191308-zm_foda-1403176080-1403178600.zip tam chyba w 25 minucie jak dobrze pamietam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No widac ze rzucilem ci pake jak byles sam, popelnilem blad za ktorego cie przeprosilem no i oczywiscie kara za to jest ban od 30 do 3h wiec jesli jest to konieczne i ci na tym naprawde zalezy to prosze bardzo niech admin mi wlepi bana jak ma ci ulzyc. bd mial po prostu nauczke i tyle jak dla mnie to jest do zamkniecia juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi