zxcv 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nick : zxcv Link do SSów : http://speedy.sh/TV33S/screeny-zxcv-2.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Pomarancza [AMXBans] You can complain about your ban @ www.twoja-strona.pl [AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:31665249' [AMXBans] Your IP: '95.49.32.37' [AMXBans] ======================================== SERWER : [PL] CS-Classic.pl [Only De_Dust2] [ Dodano: 2012-12-29, 13:55 ] Dostałem UB po 5 minutach wszedłem na serwer i znowu dostałem bana, prośba do adminów nie banujcie bezpodstawnie. Nawet nie wszedłeś na speca i nie zobaczyłeś co i jak tylko od razu zbanowałeś ( piszę to do "Pomarancza" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi