SLON` 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 1. Nick: SLON`2. Imię: Tomek3. Wiek: 24 lat4. Znajomość Amx 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**:8. Opisz Siebie Witam Imie tomek praca po pracy CS tylko d2 pukawka jedno dziecko zona poukładane w zyciu jednym slowem. Czemu ja strasznie dlugo juz tu gram to znaczy wystarczająco aby objąć role admina... Na servie przynajmiej 4 h dziennie ... zalezy od zmiany w robocie. 9. Czy posiadasz STEAM ? NIE (mysle ze nie potrzebuje ) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 4 h do 6 zalezy od dni roboczych i wolnych 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: jak mam 1 zmiane to od 16 do 20 jak 2 zmiana to od 9 rano do 13 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat moze ponad 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): 2 razy jakies 2 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No to chyba śmieszny jesteś, konto dla podania, a gdzie GT? Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jakoś ja cie nigdy nie słyszałem przez mikro, tak samo tego VIP'a nie widziałem co sie równa z składką (moge sie mylić) 24 godziny ? Odpada, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 smiech na sali , na NIE za krotko wogole Cie nie widac , czasem wejdziesz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLON` 0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 czsami ?? poprzeni rank 18 w ranku 1800 kilsow a ty mowisz ze raz na jakis czas ?? vip co miesiac wykupujenormalnie tak jak i slot! siwy ciebie nie ma na servie prawie najczesciej jest HARD Ergoo , jak chcecie z reszta czekam na odpowiedza HEAD> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jestem na NIE -Konto pod podanie -Brak GT -Nie wypowiadamy się we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja Cie widze dosc czesto od jakiegos czasu, ale to chyba jeszcze nie ten czas. Pograj jeszcze kilka tygodni, daj sie lepiej poznac, popraw aktywnosc na forum i bede na tak. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę przeczytać jeszcze raz cały temat ze wzorem i dopiero wtedy napisać podanie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi