``N!corette 6 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) 1. Nick:|-Master.Mp3-| 2. Imię:Krystian 3. Wiek:14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak, ale nie mam mutacji 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%7C-Master.Mp3-%7C/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mysle ze jestem w miare ogarnieta osobą, często siedze na serwerze, zdarzyło się raz-dwa razy zlamac regulamin o czuje się głupio W godzinach wieczornych rzadko widze adminów a inni gracze często łamią regulamin 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Zamierzam kupic u pewnej osoby, ale jest ona tymczasowo niedostepna, gdy tylko bedzie dostepna kupie steam'a 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Okolo 3-4 godz. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Od 13 do 17. W weekendy z rana okolo godz. 9 do 11 i jeszcze wieczorem 12. Staż w grze counter strike 1.6: okolo 3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam Master @edit Przepraszam moj blad, nie zauwazylem tego podpunktu. Zaraz to poprawie Edytowane 20 Czerwca 2014 przez ``N!corette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jasne, że tak. Bardzo ogarnięta osoba. Wymagania. A na wiek też w tym przypadku można przymknąć oko, nadrabia zachowaniem. @edit no i co, że nie ma mutacji skoro praktycznie żaden admin nie używa na tym serwerze mikrofonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Konto pod podanie , brak wieku , brak mutacji jak narazie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Plusy: Ogarnięta osoba Przestrzega regulaminu (zdarza się duszek i skrócik ale rzadko) Amx Składka Doświadczenie Minusy: Forum, nadrób aktywność na forum żeby chociaż 2 dni spędzone na forum i 10 sensownych postów było Jestem na tak btw. Have a nice day nie wiem do czego mu mutacja potrzebna skoro to serwer DR i mało kto używa mikto oprócz Besta Ciapatka Placka Wiek-moim zdaniem nadrabia go zachowaniem i godzinami na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jestem na NIE Brakuje mi tu podpunktu 8 -,- Skoro ktoś go w tym wzorze napisał to znaczy, że do czegoś on służy więc się go nie omija... Osoba raczej cicha, nie rzuca się w oczy więc zachowanie OK. + Czas dobry + Łamie regulamin, wielki minusik dla pana - Wiek(Ale Gemciu się przyjął-wyjątek stanowi regułę) - Forum(świeżak) - Ciapaty tak bardzo surowy... wszystko tak bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Czekam na jeszcze jakieś wypowiedzi które nie ukrywam będą decydujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiTmAn -M4A1- 0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jestem na TAK. Ogarnięta, miła osoba. Często gra. Miał już adma ma innej serwerowni na której grałem. Ta sieć padła.. niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoreK 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jestem na tak, ogarnięty, składka, amxx, często gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Przyjęty na okres próbny.Jeżeli dostanę jakieś skargi czy to od "starych" administratorów czy graczy wylecisz.Pisz do mnie na PW po więcej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi