PitermaN 0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PitermaN [AMXBans] Powod : ' Miales 24h na wstawienie ss ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 27232158 ' Ludzie nie wrzuciłem w 24h bo nie dostałem potwierdzenia na maila... Wrzuciłem SS więc o co chodzi, a nawet jeśli miałbym to potwierdzenie to powinienem mieć chociaż tydzień na to, a nie 24h.... Bez jaj ludzie.. Także prosze o unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Napisałeś do mnie na maila? Z tego co widzę nie, więc ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitermaN 0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja nie ogarniam tej sieci serwerów wbiłem na 5 min na serwa dostałem bana założyłem konto żeby wrzucić te ss... Ale nie dostawałem potwierdzenia, brat miał to samo więc u góry strony wysłałem ponownie kilka razy i dopiero dzisiaj dostałem te potwierdzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 We wcześniejszej prośbie o UB nigdzie nie zaznaczyłeś, iż to wina braku potwierdzenia, ja wiadomości nigdzie też nie dostałem, a jak ktoś nie ma konta to zawsze pisze do mnie na GG/Mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitermaN 0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 [AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : PitermaN[AMXBans] Reason : ' Miales 24h na wstawienie ss '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 27232158 '[AMXBans] Your IP : ' 94.251.213.146 'Nie miałem pojęcia ze tylko 24h na wrzucenie ssow pierwszy raz sie spotykam z tak krotkim czasem na wstawienie ssow. Zazwyczaj było do 14 dni Teraz będę wiedział na przyszlosc po co robic tyle szumu.... Chce sobie pograć tu na serwerze z braciszkiem bo caly czas tu gra. Wiec jak mozna prosze o to ub i mysle ze nie bd wiecej problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 K@Ka wstawiał ss'y kilka razy, a skoro to twój brat to powinieneś wiedzieć jaki jest czas na wstawienie i mogłeś go poprosić by napisał tą prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi