Majkel212 1 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 1. Nick:Najarana Anka 2. Imię: Michał 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Najarana%20Anka/193.33.176.64:27015/ tym nickiem gram od tego resetu, na wcześniejszych nickach(Majkel, Mikołaj Kampernik) mam bardzo dużo godzin ;p 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Gram tylko na tym serwerze, wiem co można a co nie(lubie uczciwą grę) może czasem jestem porywczy ale nigdy bez powodu, myślę że przydała by się jeszcze jedna osoba by poogarniać cziterków, ostatnio dużo ich się pojawia 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam ale wolałbym grać NS, przynajmniej można z kimś pogadać 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: cięzko powiedzieć, jak dzień luźniejszy to nawet z 5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): cały tydzien podobnie, zwykle bywam od 10 do 24 12. Staż w grze counter strike 1.6: w cs-a jeszcze na kawiarenkach internetowych grałem 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jestem na TAK + AMX + Długo i często gra + Ogarnięty Jak to pewna osoba kiedyś powiedziała "adminów nigdy nie za wiele " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 +mikro+składka+amx+za godziny+ogarnia+staż + doświadczenie-ortografia "lóźniejszy"-aktywność na forum-nie podałeś dokładnie godzin w jakich możesz grać ( przynajmniej orientacyjnie )Okres próbny po poprawieniu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel212 1 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Często na serv, ogarnięty, amx, wiek. Na tak. btw. na steamie tez możesz gadać z ns, na forum jest poradnik z tego co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 na tak tylko nie wypowiadaj sie w swoim podaniu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoreK 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jestem na TAK + AMX + Długo i często gra + Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jestem na TAK + AMX + Długo i często gra + Ogarnięty + Da się z nim dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś się na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi