Huligan 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nick:Hulig[4]an!!Link do SSów:http://speedy.sh/cXrCT/ss.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:Nie mam bo admin chyba myślał ze mam city i kazał mi dac ss. Lecz nie moge dac wycinka z consoli bo wklejam ip serwera i nie chce saie pojawić. Nw czemu pewnie wina Admina.Prosze o ub .I zeby działał mi spowrotem jak dostane ub a nie jak wklejam go do ulubionych to nie chce sie pojawić .Serwer:dd2Link do bana:nie moge znależ byłem banowany 2014.06.22 boto była godzina juz 12 wnocy chyba albo 21 jeszcze ale paczałem wszendzie nigdzie nie mam takiego niku a isze ze zbanowany Adres IP — 193.150.76.1. Jesteś Zbanowany!!o takie cos zara dam ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Czekam na wycinek z konsoli - WAŻNE, więc spróbuj jakoś go zdobyć. Poza tym na twoje IP jest 9 innych permów, jak to wyjaśnisz? Jak i 2 (pierwsze) screeny są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huligan 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 bo stałem w mjejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huligan 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 nie moge znaleść i tak bo wklejam teraz te same ip serwa i pisze ze jest Not Responding to samo mam na xxxxxx nie wiem co to jest. LOL Naprawisz mi to bo tak nie dam ci wycinka z consoli bo nie mam jak. LOL Pomurz ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Na ten twój nick nie widze perma, na twoje IP jest 9 innych banów, i co? A to że stałeś w miejscu to nie wyjaśnia 2 takich samych screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huligan 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 ale czemu mam ze serwer jest wyłonczony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huligan 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 bo duzo ludzi mam takie same ip co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Załatwisz screeny - mają być 5, ty masz 4 ss i 1 kopie. Załatwisz wycinek (spróbuj z innego cs'a - download.cs-classic.pl ) I jak są 9 banów to ma być STEAM ID Będzie UP = UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Siwy Sorki z e się wypowiadam Ale ten typek spalony byłSSy 2 są takie same zeby nie było ze nie czitował A 1 ssy zlapało wh jak moim zdaniem to Ub nie powiinien dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy(Czeste chmury geste) 4 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zamknijcie temat, bo się robi za przeproszeniem syf. Koleś uciekł wczoraj przed ssami, ssy zostały zrobione ale nie zdążyło dać bana a on wyszedł. To że ma 9 innych aktywnych banów mówi samo za siebie. Nie wiem po co w ogóle kontynuować wątek... Ban perm na wszystkie serwery + na forum. Pisze post pod postem, błędy jak dziecko z przedszkola, albo jest lekko upośledzony albo to dziecko 12 letnie, które nawet nie potrafi dobrze kręcić... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK, Brak UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi