Ilonez 779 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Aloha, na internetach nie znalazłam takiego poradnika lub był napisany w jakimś dziwnym pseudopolskim języku . A teraz postanowiłam go zrobić ze względu na dość liczne pytania na serwerze co do czego służy. Na wstępie zaznaczę, że tryby granatów zmieniamy prawym przyciskiem myszy (PPM). 1)Podstawowym trybem jest "Normal". Działa jak zwykły granat: 2) Kolejny tryb zwie się "Proximity". Po wyrzuceniu na ziemię, miga obszar wokół granatu. Po przekroczeniu tego obszaru granat uaktywnia się: 3) "Impact", po zetchnięciu się z obiektem, podłożem, teksturą lub graczem, granat natychmiast się aktywuje. Tryb najczęściej używany przez graczy: 4) "Laser Trip" drugi najpopularniejszy po "Impact". Tworzy laser (linię), który to po przekroczenie aktywuje granat: 5) "Motion Sensor", tworzy obszar wokół granatu podobnie jak "Proximity", z tą różnicą, że aktywuje się wówczas gdy gracz będzie poruszał ze zbyt dużą prędkością: 6) "Satchel Charge", po wyrzuceniu można go aktywować w dowolnym momencie klikając przycisk użycia ( najczęściej jest to "e"): 7) Ostatni z trybów to "Homing", jak sama nazwa wskazuje "podąża" za przeciwnikiem: Dziękuję za uwagę . Materiały wykorzystane (zdjęcia) w 100 % moje. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 dobre ;d 5 nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Następny dobry poradnik . Sam nie wiedziałem o 6 punkcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Lekko odkopany, ale mimo wszystko dobry poradnik Z pewnością pomoże niektórym graczom na ZombieModzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`H3JCIK 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dobry poradnik..Łap like,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi