SomeBody. 1 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 1. Nick: SomeBody2. Imię: Dawid3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre.5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak (Jeśli zostanę przyjęty to za tydzień mogę zapłacić)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/SomeBody/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Dawid mam 15 lat, interesuję się żużlem piłką nożną oraz off-roadem(jazda quadem itd). Chodzę do 2 gimnazjum. Po wakacjach idę do 3. Moja ortografia jak i kultura na serwerze oraz na forum jest bardzo dobra Dbam o ortografię i poprawną pisownię. Administratorem byłem już dużo razy oraz posiadałem 2 razy moderatora ) Nie wdaję się w konflikty itp. Potrafię odróżnić dobrego gracza od dobrego wuhacza Myślę że nadaję się na tą rangę.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Posiadam, ale gram na NS, ponieważ na steam lagi ;C10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Lecą już wakacje więcej czasu troszkę jeziorka, piłeczki i cs'ka Mogę tak z 3-3,5 godzinki grać 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W tygodniu to tak 16-22, weekend 10-13, 18-24 (nie gram w tych godzinach cały czas, wtedy pojawiam się na serwerze)12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Gram od dzieciaka będzie już 5 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, byłem już adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Na NIE. 10h na serwie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu 3 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pograj jeszcze na serwie troche i bede na TAK narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie mam zdania:-10 h = nie znasz serwa- "Proszę o akceptację i pozdrawiam :)" = to jest to samo jakbyś wypowiadał się we własnym podaniu,- + wiek ("Gram od dzieciaka będzie już 5 lat.") ?? Tzn grasz od 10 roku życia. OK, nie wnikam.Raczej na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoreK 0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A dam Ci Tak, każdemu się szansa należy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie, warn do odrobienia jak i brak nawet minimalnej ilości godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi