Kostek#1 24 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 1. Nick:Kostek`#12. Imię:Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):65. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Płaciłem7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Byłem już tutaj adminem a czasem niema nikogo na gg lub nie odpisują i grać nie można 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):NS10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Myślę że dużo11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Wakacje proste będę min. 3 godz dziennie.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:ok 4 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jestem zdecydowanie na tak. +Ogarnięty, miły i wgl. da się pogadać. +Był już tu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie chce mi się pisać zbyt dużo, bo rozpisałam się w 2. poprzednich podaniach:Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mam to samo zdanie co Anusia Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jestem także na tak. Ogarnity i wida go dosyc czesto i długo na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Asiunia + 1 warn dla cb powinien być. Jestem na TAK ! + Ogarnięty + Gra dużo + Można z nim pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 jestem na tak bo poprawiles aktywnosc i wiem ze ogarniesz ale proponuje najpierw usunac admina niektorym osobom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na gg/pw . Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi