Bykuu 6 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nick: BykuuLink do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 49 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Bykuu [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 675589668 ' [AMXBans] ======================================= Serwer:Cod 350Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=46705 elegancko wibilem na serwa wybralem klase i pacze ze mam 30lv wziolem na "tab" i zobaczylem ze jakis noob gra na moim nicku mowilem przez mikro ze ktos mi sie wje**** na nick to koniu dal mi bana za podszywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 prosze o UB dla gracza poniewaz dostal bana przez pomylke ... byla podszywka i zbanowalem nie tego co trzeba Byczku wybacz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi