RoGuE 0 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 KUPIŁEM ub u -.- i dlaczego mam bana ? macie wycinek z konsoli Nick: .::RoGuE::.Link do SSów: ---- Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : . : : RoGuE : : . [AMXBans] Reason : ' Aktywny ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 3231268 ' [AMXBans] =============================================== Serwer:NewDiabloModLink do bana:--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Sprawdź czy możesz wejść bo w AmxBans nie ma twojego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pisz w tej sprawie do karola, on dawał UB (niby) ja w tej sprawie nic nie wiem, bo nawet nie wiedziałem że dostałeś je. Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi