Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Sony xperia j 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dame 3.Admin/Gracz : Dame 4.Data i godzina: różne godziny. To nie pierwszy raz 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Wiele razy to samo, więc dużo świadków. 6.Opis sytuacji: szczególnie na mapie eldorado skanuje przez płot (z respa na resp) z egzekucji. Żaden z adminów nic z tym nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W 2. Gracz Bo nie zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 To jest prawda co pisze sony na weekendzie była taka sytuacja że Dame przez płot puszczał skan zabił mnie i jeszcze kogoś z CT,pisałem mowiłem żeby nie skanował a ten nic nawet admini nie za przeproszeniem "nie ruszyli dupy" zeby cos z tym zrobic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Może i prawda bo wczoraj chyba skan poszedł. Zobacze go na serwie dostanie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi