Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Klasa została bardzo osłabiona. Zamiast 15 sekund jest 30 Damage z 4 na 0 spadł. Czy możecie ulepszyć tę klasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Została osłabiona nie ze względu na moje widzi mi się tylko ze względu na to ile osób nią grało, pół serwera na jednej klasie to dla mnie nic interesującego. Ale tez ze względu na to że były skargi na ciągły rash poprzez teleportacje wygląda jak wygląda i wiele osób przyzna mi rację w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tylko że teraz jest ciężko wbić lvl. Drugi minus, że jak się zbuguje to nie mogę wykonywać celi mapy Trzeci minus gdy jestem zbugowany to nie mogę prawidłowo strzelać ;/ Mógłbyś dać 3 dmg i teleport co 20 i byłoby lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Na ten sezon napewno zostanie poki co taki jaki jest, na przyszły go skoryguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi