Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nie działają mi fleshe. Tylko to mnie denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jak ci nie działają? Nie rozumiem do końca, walnij fb i zrob ss. albo demko [ record "fb", na speedyshare i do tematu. ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Już tłumacze. Jak kupię to ich nie mam, a jak dostane razem z perkiem, to są widoczne, ale jak chcę użyć to znikają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jaką grasz klasą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ale jak masz perk lustrzany pancerz to klasa nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 On gra moni teleporter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jak mam lustrzany to działa, a jak sam kupię to nie ma i jak mam np. Ekwipunek ct to też nie ma. Mini teleporter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Sprawdzę to ale wątpie że dojede do tego co to powoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Lipa, bo poprzednio (przed resetem też tak miałem :/) I to nie zależnie od klasy :/ Na każdej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Narazie szukam co to może powodować temat zamykam dam znać jak naprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi