chudy^KrK 49 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam tutaj chudy, admina długo nie miałem ale z powodu że gra na FFA mnie już nie cieszy chce zrezygnowac z tej posady, nie bd blokował miejsc innym graczom Pozdrawiam wszystkich z ffa i dzięki za gre i prace w zajebistym zespole FFA ADMIN Na forum zostaje, organizowanie turniejów, Gal cs-classic ffa też i jak spełnie jeszcze jedno wymaganie będę w coś celował narazie tajemnica . Dziękuje jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzieki za uczciwe podejscie do sytuacji:) Mam nadzieje na dalsza wspolprace na forum i w organizacji Turniejow. Jestes zawsze mile widziany na FFA i mam nadzieje ze bedziesz wpadal czasem "pokarac" //Admin zabrany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ważne, że nie odchodzisz z serwerowni, choć szkoda że nie będziesz już admem ffa.. Powodzenia co do przyszłej posady 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 chudy po prostu zmienia serwer [siec] jaki kolejny będzie? DD2, BF2? a może jakiś COD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 nie odchodz za daleko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi