Ric00 6 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam ponownie 1. Nick: RiCo aka. HeadShot2. Imię: Kacper3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre (5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Oczywiście, lecz mam klasę premium i byłem tu admem 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/RiCo%20aka.%20HeadShot/193.33.176.64:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Lubię pomagać ludziom w potrzebie oraz pozbawiać gry ludziom, którzy łamią regulamin.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie... 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: średnio 3-4 godz dziennie, w weekendy dłużej.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze od 16 do 20(czasem dłużej), a w weekend to zależy kiedy wstanę do 23-2.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Pięć lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. Wcześniej admina straciłem za brak aktywności(musiałem poprawić zagrożenia, a co z tym się wiąże, BRAK INTERNETU) @Cr@zy Chyba nie jest ciężko w GT(przebieg całego miesiąca) zobaczyć w jakim tempie nabijam godziny, przy takim tempie jak wcześniej to 20 godzin jak dla mnie to dwa dni gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel212 1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 +amx +ogarniety +micro Jak zaczniesz grać więcej jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 tak, wymagania są i doświadczenie w adminowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jestem na TAK + miał tutaj admina i nie pamiętam żeby były z nim problemy + teraz zaczął dużo grać + ogranięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na nie. Dopiero co wróciłeś, pograj trochę dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pograj dłużej i pisz podanie od nowa na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 +byłeś adminem+ogarniasz+godzinki się zgadzają.Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś się na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi